Links

Jeugdtheaterschool Zeeland
www.jtsz.nl

Voor meer informatie over de toneellessen die daar aangeboden worden. Ook de Ambitie, een theatercursus voor volwassenen valt hier onder. Het zijn vaste groepen met per periode wisselende docenten.


Yogastudio Flow’er Yoga
www.flow-liveyoga.nl

De sfeervolle yogastudio van Marieke Engelsman waar ik samen met nog een aantal andere collega’s yogalessen verzorg. Een gevarieerd aanbod van verschillende yogadocenten en verschillende stijlen. Door de samenwerking die we hebben is het voor cursisten mogelijk om lessen in te halen in andere groepen of om meerdere lessen per week te volgen.


Yoga Federatie Zeeland
www.yogafederatiezeeland.nl

Samen met een aantal andere enthousiaste Zeeuwse yogadocenten hebben we de Yoga Federatie nieuw leven ingeblazen. We vormen nu een netwerk van ruim 30 Zeeuwse yogadocenten en zorgen voor contact, inspiratie en intervisie. Op onze website vind je een breed overzicht en aanbod van alle aangesloten yogadocenten.


KCE Oosterschelderegio
www.centrumkce.nl

Een gevarieerd Kunst & Cultuuraanbod voor scholen in de Oosterschelderegio. Er zijn verschillende workshops van mij opgenomen in het programma en ook maatwerk is mogelijk.


Kunsteducatie Walcheren
www.kunsteducatiewalcheren.nl

Een gevarieerd Kunst & Cultuuraanbod voor scholen op Walcheren. Er zijn verschillende workshops van mij opgenomen in het programma en ook maatwerk is mogelijk.


Edwin Paree
www.edwinparee.nl

Fotograaf die de meeste foto’s op mijn website gemaakt heeft. Samen zijn we ook de acroyoga aan het ontdekken. Op zijn website staat een uitgebreid portfolio met prachtige foto’s. Landschappen, dans, yoga en gecombineerd.


Cinereus
www.cinereus.nl

Cinereus is het bedrijf van mijn collega Corine Haak. Ze woont inmiddels in België, maar is ook nog werkzaam met projecten in Nederland. We hebben eerder al samengewerkt in het Banksteltheater in Middelburg en verschillende scholenprojecten. Ons plan nu is om samen een schoolvoorstelling  voor kleuters te maken.


Camping ons buiten
www.onsbuiten.nl

Camping Ons Buiten is een prachtige camping in Oostkapelle met grote ambities in duurzaamheid en milieubewustzijn. In het campingseizoen geef ik samen met mijn collega Willemien Lievense  regelmatig yogalessen.

Back to top