Scholen

info voor scholen over workshops, lessen en een contact verzoek

Workshops en lessen in het onderwijs

Met veel plezier geef ik verschillende workshops en lessen in het basis- en voortgezet onderwijs en ondersteun ik leerkrachten en docenten die meer deskundigheid willen ontwikkelen op het gebied van theater of yoga.

Doordat ik uit eigen ervaring weet hoe spannend het kan zijn om (op school) toneel te spelen probeer ik een veilige sfeer te creëren waarin  het plezier belangrijker is dan het resultaat. Op die manier kan ieder kind presteren binnen z’n eigen mogelijkheden en kan het vertrouwen groeien.

Met het vergroten van je fantasie en creativiteit sta je met meer veerkracht in het leven.  Expressief en introvert, de balans tussen inspanning en ontspanning, tussen buiten en binnen. Met de adem als verbindende factor die ervoor zorgt dat alles blijft stromen. Voel je levensenergie!

 

Inspireer jezelf en elkaar.

Scholen

Ben je op zoek naar…

  • Een theater- of yogadocent voor een workshop of lessenserie?
  • Een manier om leerlingen te leren omgaan met spanning voor presentaties?
  • Iemand die de leerkracht(en) of docent(en) kan begeleiden in zijn of haar eigen toneellessen, maken van een toneelstuk met de klas of het integreren van yoga in het lesprogramma?

Voor vragen, informatie of offerte-aanvraag kan je contact met me opnemen. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Ik werk samen met Kunst & Cultuurorganisaties op Walcheren, de Oosterschelderegio en Zeeuws Vlaanderen: Kunsteducatie Walcheren, Centrum KCE en Cultuureducatie Zeeuws Vlaanderen.

Wil jij je aanmelden?

Ik heet je van harte welkom.

Back to top